BONA BUCURESTI

Agentie babysitting


UN AJUTOR
REMARCABIL

BONA BUCURESTI!


INFO PARINTI

Servicii de babysitting pentru Bucuresti. Informatii serviciu

Solicita o bona

INFO BONE

Informatii utile pentru persoanele care doresc sa lucreze ca bona

Aplica CV

CURSURI BONE

Cursuri acreditate recunoscute in Uniunea Europeana

Inscriere curs

INFO UTILE

Informatii utile pentru parinti si bone

SERVICII Bona Bucuresti

Oferim servicii de recrutare si plasare de personal pentru activitatea de bona (baby sitter).
Cunoastem cat de greu este sa angajezi o persoana care sa lucreze in casa ta. Pe langa calitatile de baza ale activiatii de bona trebuie mai intai sa fie o persoana de incredere, serioasa, discreta, curata si sanatoasa fizic si psihic. Bona trebuie sa se adapteze repede la cerintele casei si sa comunice usor cu membrii familiei. Nu este deloc usor!
Intelegem ca timpul Dumneavoastra este pretios si de aceea, pentru solutionarea cat mai rapida si eficienta a nevoilor si asteptarilor specifice fiecaruia dintre clientii nostri, dispunem de o baza de date computerizata, in care sunt inscrise numai persoanele ce au fost admise in urma testarii psihologice, ale caror referinte si recomandari de la colaborarile anterioare au fost verificate.


Pentru a transmite o cerere va rugam sa completati formularul
CERERE ON-LINE


Avantajul serviciilor BONA BUCURESTI

  • Siguranta - Vom propune doar persoane atent selectionate si testate! Interviurile au loc la sediul Agentiei si astfel se elimina riscul pe care il presupune invitarea de persoane necunoscute in propria casa, sau publicarea numarului Dvs. de telefon, risc specific pentru anunturile din ziar sau site-uri de anunturi.
  • Timpul redus - noi cautam si gasim solutia cea mai buna eliminand timpul dvs de cautare in selectarea atenta a persoanei de care aveti nevoie. Cu o baza de date actualizata permanent cu peste 500 de potentiali angajati intervievati, verificati, testati psihologic si medical pentru posturile de bona, guvernanta, baby sitter, menajera, ingrijire batrani, din toate zonele Bucurestiului, putem satisface cererile dumneavoastra in cel mai scurt timp.
  • Costul redus - Va propunem cel mai bun pachet de servicii, plata unui singur comision care acopera serviciile facute de catre Agentie, comparativ cu plata de divese taxe de vizionare si comisioane sau plata nenumaratelor anunturi in ziare in cautarea bonei potrivite.